Foretrækker du et vitrineskab med eller uden glas?

Det var et stort spørgsmål at stille. Men vi gjorde det. Og du svarede.

Der var en død løb mellem de to svar. Halvdelen af ​​jer, der svarede på spørgsmålet ”hvordan foretrækker du dit vitrineskab med eller uden glas?” sagde med glas, og den anden halvdel var tydelig i deres overbevisning: den eneste vej fremad i 2021 er uden glas.

Med dette i tankerne satte vi os for, at undersøge fordele og ulemper ved vitrineskab med eller uden glas.

Med glas

Der er noget unægteligt smukt ved glas, hvad enten det er som en glasdør på en display enhed eller en hylde. Hvorfor elsker vi glasskærme så meget?

Reflekterende – glas er et reflekterende materiale, og i ethvert rum, stort eller lille, tillader det naturligt og omgivende lys at spille med i rummet.
Elegant – denne reflekterende evne betyder, at den tilføjer en følelse af elegance til ethvert rum eller ethvert interiør design.
Alsidigt – glas passer til ethvert interiør design. Der er den traditionelle appel fra en bondehus stil eller den ikke-kræsen finish til den moderne stil.
Beskyttende – glasdøre (alle døre fra ethvert materiale) betyder et ekstra beskyttelseslag for genstandene der er indeni. Dette er grunden til, at de fleste bondegårds- eller rustikke skabe og kommoder har mindst en sektion med glasdøre.
vitrineskab
Vi kæmpede for at tænke på nogle ulemper , men vi er kun kommet frem til en …

Glasrengørings- udstrygningerne, de irriterende bit af støv og fibre, der er efterladt og de klæbrige fingermærker … vi kunne fortsætte, men dette er den eneste rigtige fejl, vi har om glas. Og alligevel er det ikke en ‘rigtig’, er det?

Samt hjemmelavede glasrengøringsmidler (varmt vand med hvid eddike, en fnugfri klud) eller køb af høj kvalitet glasrengøringsmidler, så glasdørene på skærmen holder mousserende tager ikke mere end et par minutter, hvis det.

Uden glas

Vi erkender naturligvis, at der er tidspunkter, hvor et skab uden glas er dagsordenen, men hvilke fordele bringer disse åbne vitrineskabe til et rum?

Funktionelt – der er en behagelig følelse af utilitarisme omkring et åbent vitrineskab. Du kan se dens struktur, skelettet af stykkerne, der er lige så smukke som de genvundne træhylder i skabet i industriel stil.

Åbenhed – for mange er det hyldernes åbenhed, der er tiltalende. Elementer skjules ikke bag dørkarme og glas, men får lov til at skinne i sig selv. På nogle måder er dette et bevis på historien skjult i genvundne træmøbler. Hvorfor vil du ikke se det og beundre det?

Let at få adgang til – og for mange er det det faktum, at når du har brug for noget, kan du få fat i det fra hylden. Ingen grund til at åbne døre og lukke dem igen; et tilfælde af ‘grab and go’, perfekt til når du har brug for ting hurtigt og ofte.

Igen kæmpede vi med at finde ulemper. Fordi det er et personligt spørgsmål om stil, likes og antipatier …

Ser det for nøgne ud? – afhængigt af din stil kan den utilitaristiske fornemmelse være for meget. Det mangler karakter, vil nogle måske sige, men vi tror, ​​at i de rette omgivelser med tilbehør til at bringe det ud af sin skal, kommer de åbne hylder på dit vitrineskab til liv.
Svaret?

Det afhænger af din stil, og hvilken indstilling du har til dit udstillingsskab, fordi begge typer har en stilfuld stans med eller uden glasdøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *