Spare penge på Julegaver

Når højtiden nærmer sig og når mange mennesker skal gør deres julehandel fra deres hjem fordi vi har covid-19. Har vi tænkt at det ville være skønt at dele nogle tips til hvordan man kan spare penge på online handle. Og når du er på jagt efter gode tilbud på elektronik, tilbehør, tøj og andre produkter, er det nøglen at finde den bedste pris nemlig Rabatkoder. Mens Pricerunner er et nyttigt sted til at finde varer til gode priser, er der også masser af ekstra rabatwebsteder, der også kan spare dig for nogle penge.

Rabatkoder – nemt og hurtigt

Før jeg opdagede dette tip, havde jeg altid tænkt på hvorfor man kan tilføje en rabatkode på nogle hjemmeside. Når jeg nu afgiver en ordre og ser et sted at tilføje en kupon / salgsfremmende kode, foretager jeg en hurtig Google-søgning og skriver navnet på webshoppen efterfulgt af “rabatkode”. Dette har resulteret i alt fra gratis forsendelse op til 20% besparelse. Det fungerer ikke altid, men det er det ekstra minut værd at finde ud af, om du kan finde en ekstra besparelser når du handler online.
spar penge
Der er mange forskellige hjemmeside, der specialiserer sig i at finde kuponkoder. Så det er bare med at kommet i gang.

Sider som pricerunner

Inden jeg laver et køb online, vil jeg altid gerne kontrollere, om jeg kan finde en bedre pris. Jeg tjekker normalt Amazon eller Pricerunner, ikke kun på grund af deres gode priser, men også fordi jeg kan tjene lidt penge denne vej. Plus Pricerunner har gratis forsendelse på ordrer på 250 kr. Det lønner sig også at sammenligne med din online shopping.

Gratis levering

Dette er noget, jeg først for nylig har læst om, men onsdag den 18. december deltager mange butikker i en hel dag med gratis levering. I dag deltager der 448 købmænd. Du kan læse mere om det på gratis levering. Så hvis du stadig mangler at købe julegaver så gøre det til Black Friday og Cyber ​​Monday salg, kan du få gratis forsendelse fra mange butikker den 18. december.

Ikke kun for sjov du spare penge

Nogle forskere har fundet ud af at hvis man fik en rabat 75 kr. , kunne opleve en stigning på over 30% i oxytocin niveauet ( kærlighedshormonet ) og kunne opleve sig 8% lykkeligere end dem, som ikke modtog en rabatkupon. Desuden faldt deres åndedrætsfrekvenser med 26%, hjertefrekvensen faldt med 3%, og svedniveauet var angiveligt 20 gange lavere end deres jævnaldrende. Derfor følte de sig mere afslappede og mindre stressede 🙂 Det er jo også værd at tage med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *